Visszatérés :)

 2009.08.18. 14:17

Üdv mindenkinek, egy kicsit megszakítom a kommunikációs csendet, mert ugye egy kis szabadságra mentem, stoppoltam a blogot :)

Most nézem, legutoljára 06.24.-én jelentkeztem be, fene a pofámat, elhanyagoltalak titeket.

Jó de értsétek meg, verbálisan kiégtem, szükségem volt egy kis feltöltődésre! Ezért az eltelt időszakban kizárólag csak szonetteket írtam, és tengerparton gitároztam a lemenő nap fényében szikrázó lepkepillangóknak... SE :)

A pihenést, bulikat, illetve a haver legénybúcsút és esküvőt, néha némi munka szakította meg, de azért ügyeltem arra hogy a kellő egyensúly ne boruljon fel.

Júliusban voltunk Fecó barátomék tanyáján a híres 3 napos Fényszarusi bulin. Ez afféle sajátságos szigetfesztivál, ahol 3napra találkozunk kb 30-an régi barátok. Ebben az a komoly, hogy 3napig nincs olyan pillanat, hogy rosszul éreznéd magad!

Ezután voltunk egy másik barátomnál a Tiszán, ahol Lasti szülinapját tartottuk. Sajnos én a builit megelőző napokban lázasan feküdtem (35fokban, 38fokosan) otthon, így csak szombat de. tudtunk utánuk menni, de a körülmények azonnal meg is gyógyítottak, így hajnal 3ig maradtunk :)   Itt voltak Dénes Mikiék, Labi, Sanyika, Narancs, no meg Dondrift-ék is, akik a buli végére hajnalba-de megérkeztek.

Az ezt követő hétvégén Lacimen legénybúcsúját tartottuk meg, ami kiemelkedően jól sikerült! Reggel felvettük Lacit a házánál, majd egy római parti lángos után megérkeztünk esztergomba, ahol szembesült az első próbával: 2500m magasból kell tandemban kiugrania :)    Szerencsére Lackó vállalta, szeme sem rebbent, ezért LE A KALAPPAL ELŐTTE!   Ezután visszamentünk pestre, jobban mondva budára, pontosabban a moszkva térre. Itt Lacit beöltöztettük régi melegítő ruhába, meg ilyen rossz tornacipőbe. Azt hitte majd munkát kell vállalnia, de neeeem, jobbat agyaltam ki! A többiek már előkészítették a moszkva téri metrókijárót: 2nm-es linóleumdarabbal, és egy hordozható magnóval vártak minket. Na itt szembesítettük őt, hogy ebben a ruhában, ezen a forgalmas helyen kell Break-elnie, pénzért, és a pénzből egy melltartót kell vennie :)   Hihetetlen jól sikerült, minden a forgatókönyv szerint történt ( még a rendőrök is dobttak 200-at a kalapba) amit egy hatalmas bulival zártunk le a Dokk-és Bed beach-en.  Másnap afterként leugrottunk a Gyömrői tófürdőhöz, ahol sikerült ismét jól "kipihenni" magunkat :)

A legénybúcsús hétvégét természetesen az esküvő követte. Ez a nyár meghatározó eseményére sikeredett! Már pénteken lementünk páran, segíteni az ifjú párnak, dunaegyházára. Itt egy Party házban voltunk, a szó szoros értelmében. a ház 3 szintes, szintenként 150nm.

Alul egy nagy konyha, étkező, saját kocsma, 10személyes jakuzzi, szauna, masszázs ágy stb.

A középső szinten 140nm nappali, amiben saját bár, egy kávéző részleg, billiárd, ülőgarniturák, no meg egy 30nm-es party terasz van.

Az emeleten 6db 2ágyas lakosztály, természetesen mindegyikben fürdőszoba.

És a kert...hmmm egy strandnak megfelelő medence, 15személyes jakuzzi, fedett bárpult, fedett grill terasz, és focipályányi rendezett kert, csúszda hinta - szem szájnak ingere...

Az első este előkészülés, szombat lagzi, vasárnap pedig a kemény maggal ottmaradtunk, és egész napos medencés partyt tartottunk, és mindent elfogyasztottunk ami tegnapról maradt - természetesen csak ételről van szó :)))

ÉS ezek csak a hétvégék, hétköznap hogy egyensúlyban maradjunk: Szekér Kiszta névnapja, Csergő Józsis medencézés, néha Liszt Ferenc tér, néha Ráday utca oszlatta el a munka okozta kimerültséget.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr491319692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása