Először is a legfontosabb:

Keresek kölcsönbe 4x100 as 17" felniket a hétvégére!!! Minden megoldás érdekel, aki tud, kérem jelezze : radak.janos@gmail.com cimre!!!

Ugyanis ugy alakult hogy az első versenyen "nosztalgiaként" egy e30-al állok rajthoz!
Nagyon sok dolog történt az elmult napokban, ezért is nem, vagy csak felületesen jelentkeztem.

Az autom motorja nem készült el... illetve elkészült, de nincs idő az összerakásra. És egy ilyen motort nem lehet kapkodva összerakni, nem beszélve a bejáratásrol...   Sokat agyaltunk, számoltunk, és mérlegeltünk, és inkább kölcsönautoval állok rajthoz.

És ebben kértem a fentiekben a segitségeteket, ugyanis Szánto Niki régi e30-asával állok rajthoz. Az auto egy nagyon komolyan megépitett és igazán kezes konstrukcio. A motorja egy 3.0 literes, 300Le e36 M3 bol került át. Évek ota bizonyit Niki kezei között, reméljük nálam sem fog rakoncátlankodni :)

Holnap megyek az autoért, kicsit átalakitom az ülést (hogy beférjek) , meg átnézem kicsit.

Aztán már csak felniket kelle szereznem, ugyanis van egy csomo uj 17-es gumim, és az auton 16os kerekek vannak.

Drukkoljatok hogy összeálljon!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr351919029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása