Skyline járatás

 2010.06.09. 14:13

RÉg jelentkeztem, ezt az indoklja, amit legszivesebben üvöltve, örömkönnyek között osztanék meg mindenkivel: ÚJRA ÉL A SKYLINE!!!!!

Rövid leszek, összefoglalom az elmult 3 hetet, mert sok a dolog, és nyakamon a verseny.

Bandi összerakta a motort. Közben a szelepeken talált még kis hibákat , így egy biztonsági csiszolásra visszavittük a BEJÓ-ékhoz, ócsára. Lehet indokolatlan volt, de ne ezen múljon egy ilyen drága motor ugye.

Miután kész lett, levittük Lesliehez, aki hamar be is pattintotta a motort, majd hoztuk haza.

Itthon a Bandi-Gondos-Csabi trió ~2nap alatt (munka után estig) be is kötötték a kábeleket. Bekerült az új nagy hűtő, kiszedtük a fölösleges kábelkorbácsokat, kapott pár plusz testpontot, stb.   Az elektromos rendeszen kívűl a legnagyobb munka az üzemanyagrendszert érintette. Gondos Tomitól kaptam ajándékba egy puffer tartályt, amit egy második nagy teljesítményű benzinpumpával egyetemben, illetve egy komoly Driftworks-ös benzinnyomásszabályzóval együtt raktak be a srácok. 10mm-es benzincsövek, plusz egy külső benzinszűrő, hogy mindíg kapjon elegendő naftát a moci!

Szombat este be is indult a szerkzet, gyakorlatilag egy pöccintésre, mint egy műszer!!!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=hATfrF1Otdw

 

 

 

 

Vasárnap Tomiéknál grilleztünk egyet, közben Bandi és Csabi átugrottak beközözgetni a maradákot, és a legnagyobb meglepetésemre, lábon érkeztek vissza az autóval!!!

Úgy örültem neki , mint egy kisgyerek karácsonykor!!!!

Azóta járatjuk az autót, két nap alatt bele is tettünk 500km-t.

Itt volt egy kis pihi, ugyanis az USA-.ból rendelt kipufogó tömítés úgy kifújt, hogy azonnali cserére szorult. TEgnap a VI. ker. Jókai téren 1,5 óra alatt megcsinálta emberünk, így aznap este már össze is dobták a fiúk! Este még Csabi ment vele , ma reggel meg Fater folytatta a km-vadászatot. Mostanra már túllépte az 1000km-t az autó, gyakorlatilag hibamentesen!!!!

Este megyünk a városi felvonulásra, ha olvasod a bejegyezésemet, gyere te is :)

www.drifter.hu/index2.php

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr822068915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CLaWz 2010.06.10. 18:46:31

Végre! :D

A hétvégén tolom Neked a kürtöt, nem spórolok vazzeg, csak szóljon az a nyomorult sorhat!!!

Alig várom, veled örülök Radír!

Radirdrift 2010.06.16. 13:21:59

Utólag is köszönöm a biztatást!!!

Mi$i97 2010.06.27. 23:29:37

Szia Radír! Jó lett a Skyline,remélem sok gumit fogsz majd vele elfüstölni;)
És egyszer én is láthatom majd a kicsikét!
süti beállítások módosítása