Elszántabbak és egységesebbek, mint valaha. Új kedvencük a zöld és a fekete-fehér, himnuszukat már megénekelte egy feltörekvő rapper, náluk még mindig hátul hajt a kerék! A Monster és az Oakley támogatásával fogadjátok nagy szeretettel a tavalyi év legfüstösebb társulatát: színpadon újra a DRIFT!

Hiányoztak? Vagy elképzelhető, hogy még sosem hallottál róluk? Lássuk, mik a hírek. Kezdték a szezont egy tuningshow fellépéssel. Az eredmény? Több száz, eddig talán kétkedő rajongó próbálhatta ki, milyen egy versenyautóban parázni. Amikor centikre a padka, amikor Pucinak elgurul a gyógyszere és üvölt a V8, amikor zsebkendőnyi helyen több autó csúszik egyszerre lapján, és mindent elborít a gumifüst. Adrenalinra vágysz, de lövésed sincs, hol kaphatsz belőle istenes adagot?! Ébresztő!!!

Ha szerinted a teszkó parkolós téli oszlopkerülgetés autóverseny, ne fáraszd magad további olvasással. Ha azonban elég merész vagy, hogy együtt élvezd velük a szezonnyitó magyar bajnoki DRIFT futamot, csatlakozz hozzájuk Tökölön! Ígérgetni nem szoktak, amit garantáltan megkapsz: brutál verdák, óriás tempó, kiélezett csaták, kiéhezett pilóták, mindezeken túl tudnod kell, itt mindig nyitott a boxutca. Simogasd meg a gépeket, ismerkedj meg a pilótákkal, puhatold ki, kihez érdemes beülni egy körre. A legfrissebb infó: visszatérnek régi idők arcai, ismét előtérbe kerül az igazi brutál japán drift előtti tisztelgés, ütős csatákat láthattok majd minden mennyiségben. Akit a sebesség kábít, az se maradjon otthon: a tervezett pályán 130 km/h lesz a körülbelüli kezdősebesség, és 100 km/h-s kanyarsebességre készülhettek! Irány a DriftTaxi, sikíts a jobb1-ben!

Ami idén sem marad el: szexi csajok, belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, drift taxi, kiállítói kavalkád, Carstyling autó szépségverseny forduló. Igazi tavaszköszöntő fesztivál lesz ez brutál legál autóversennyel megspékelve. Találkozzunk április 17-18-án, Tökölön, addig is ne feledd: DRIFT lesz, durva lesz!

 

A verseny főtámogatója a Monster energiaital és az Oakley. Médiatámogatónk a Habostorta csoport, Carstyling.hu, DuEn és a Totalcar. Hangadónk a Roxy rádió, internetes hirdetéseinket az Adverticum rendszerén keresztül intézzük, weboldalunkat a Rufftech tartja karban. A hangoskodást a Pioneer garantálja, aki a Speedy és a D2 versenyfelszereléseket forgalmazó Led Technik mellett a nyereményeket is biztosítja. Autót mi az Auto Trader magazinban keresünk, a versenyzők eldurrant kerekeit pedig a Gumibróker veszi kezelésbe.




További információ

Belépőjegy: jegyek elővételben 1.700,- Ft-os kedvezményes árakon kaphatóak a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatán. Helyszíni jegyváltás 2.000,- Ft, 10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható. Az első  500 helyszínen jegyet váltó  diáknak 500 Ft kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából (érvényes diákigazolvány felmutatásával és regisztrációval).

Április 17-én, szombaton a versenyt megelőző edzésre a belépő 1.000,-Ft, kapunyitás 9:00-kor.

Időterv - április 18. vasárnap:
07.00 - 08.30 Edzés
08.30 - 09.00 Kötelező versenyzői eligazítás
09.00 - 12.00 Kvalifikáció Pro+Street kategóriák
12.00 - 12.30 DriftTaxi+Show
12.30 - 13.15 Superlap - Top16 bemutatkozás
13.30 - 15.30 Pro mezőny tsuiso csata - döntők
15.30 - 17.30 Street kategória döntők
17.45 - 18.00 Eredményhirdetés

Állandó és betétprogramok:
Carstyling autó szépségverseny, Streetfighter és Triál show, RC Drift, EA Games játéksátor, Drift vezetéstechnikai bemutató, szakmai kiállítás és vásár, D.A.S jogsegély, kegytárgyak árusítása (Driftshop)


Megközelítés (Tököli reptér II. kapu):


Gyalogosan: Budapestről a Vágóhídtól fél óránként induló ráckevei HÉV-vel Tököl állomásig, majd onnan menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Vagy Csepelről (Koltoi A. u.) átszállás nélkül az óránként induló Volánbusz járattal Tököl-Bíróház megállóig.
Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Halásztelki leágazásnál kell letérni, majd onnan Tökölig.


Várunk Benneteket szeretettel! Üdvözlettel,
Magyar Drift Szövetség

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr881914610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nobble 2010.04.12. 20:53:35

Szeva Jani, remélem vasárnapra összeál a gép!?
süti beállítások módosítása