Nyári pihi

 2010.07.31. 09:47

Az idei nyár hosszu évek óta először a pihenéssel telik.

2005 óta foglalkozom a Drifttel, 2006-óta minden belfoldi, és több külföldi versenyen is rajthoz álltam. És hát ez ugye sok energiát és pénzt igényel,  így a nyaralások picit a háttérbe szorultak.

Idén szerencsére megfordult ez az arány. Az épülő autom mellett a GTS Motorsport-nak köszönhetően lényegesen több szabadidőm maradt, így jut idő egy kis pihenésre is.

Hosszuhétvégék, belföldi és külföldi nyaralás, sok nyugodt barátokkal töltött kerti party teszi kellemessé a nyarat :)

Mindeközben az autom Gondos Tomi és Gyesko Bandi keze alatt szépül-épül. Megérkezett hozzá a komoly hengerenkénti leömlőm, amire felkerülhet a GT2871R golyóscsapágyas turbom végre. Tomi már le is gyártatta a turbotalpat, és már rá is lett hegesztve. Már csak hozzá kell igazitani a kipufogót, és bekötni a Greddy Ultimate motorelekrtonikát!

Közben szervezzük a további bemutatóinkat. A soron következző ismét Romániában lesz, Nagybányán. A rászletekről hamarosan beszámolok, most mennem kell a barátaimhoz, mert mint mondtam, ez a nyár a pihenésről szól :)))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr112188760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása