1000km-es hétvége

 2009.05.19. 09:23

Megprobalom összefoglalni a hétvégét igy utolag.

Csutortok reggel legrégebbi támogatomnal, az F1 Gumiszervizben kezdtem (www.f1gumiszerviz.hu), hogy a lehetőségekhez képest beallitsuk az első futoművem.

Jol fogalmaztam, ugyanis a versenyen történt lengőkar törés kapcsan szétmentek a gyári gömbfejek, szilentek, igy elég nehéz volt normalisan megcsinalni. Ujat meg nem veszek erre az egy alkalomra, mert ugye készül az überdurva GL szemes ürtechnika :)

Ezután összeraktam az autot, felraktam a trélerre, bekészitettem minden szükséges kiegészitőt, hogy szombaton apunak csak le kelljen vontatni visontara.

A pihenést szombat reggel egy Debrecen-Visonta utazas szakitotta félbe, ugyanis mint irtam, Gézu 20. versenyzői szulinapjara ugrottunk át. Az autot apuék hozták otthonrol, mire odaértünk, a többiek mar javaban autoztak. Gyorsba átnéztem az autot, és felmentem a gokart pályára. Az első kör ismerkedős volt, majd a masodikban elengedtem bátrabban. Iszonyat kezes az auto! Nagyon jo a motor karakterisztikaja! Ezen a szűk pályán max 1-szer kell kuplungot rugni, de ha ugy adja ki az ivet, még az sem kell! Éljen a köbcenti, a hengerszám ,és a turbo :)   A benzinpumpam a felső tartomanyban keveset szallit, igy sokszor bedurrog 6000nél, de ezt kb ma orvosolom egy nagyobb pumpaval.

A kézifék hianyzott ezen a szűk pályán, de igy is sikerült összefűzni az egészet!!!

Az autos jamboree közben bogracs, grill, sütemény, csapolt sör, jack daniels, és jobarátok vettek körül. Hatalmas élmény volt, megérte a 300kilométer kitérőt. Ezuton is gratulálok, és köszönöm Gézának a meghivást!

Majd szép nyugodtan nekivagtunk a hazautnak, természetesen a kresz szabalyai szerint, ugyanis tele volt az autopalya trafipaxxal. A v8 nagyon jol fogyasztott hosszutavon, végig pályán haladva(140kmh), minimal belvárossal, 10.5 literre jött ki az átlag, ami 4000ccm-től sztem hibatlan. Péntek reggeltől vasarnap estig 1000km-t tettünk meg, de minden pillanata megérte!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr121131007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

comp 2009.05.19. 10:19:01

Jó újra csúszni látni a skylinet.
V8, 4000ccm? az ugye valami BMW? :)

CLaWz 2009.05.19. 22:47:02

Jó látni, hogy alakul a verda. Örülök hogy tetszik!
süti beállítások módosítása