Az idei évre nagyon sok tervem van!
 

A legfontosabb, hogy végre rendbevágjam a gerincsérvem , és egyenlőre ugy néz ki ehhez állok a legközelebb!!! Ugyanis most belekezdtem egy un. Mckenzie modszerbe, ami már az első ora után jelentős javulást eredményezett!!!   Igazábol kemény lesz a végösszeg mire rendbejövök, mivel 6ezer Ft egy óra, de ugye ez ilyenkor mellékes.  A legdurvább az egészben, hogy 3honapja szenvedek ezzel, és a reuma-orvosom azota csak arra volt képes, hogy izomolazito gyogyszereket irja fel raklapszámra...erre ennyi idő után elmegyek ide, és egy ora után jol vagyok: isten hozott magyarországon...

Sorrendjét tekintve a második legfontosabb, hogy az vállalkozásomat egy kicsit felvirágoztassam, hogy a továbbiakban is "sponzorálhassam magam"

És ugye a harmadik tervem, hogy az idei évet sikeresebben végig tudjam csinálni, mint a tavalyit. És ugye ez a három dolog szoros és elválaszthatatlan!

Ha jol vagyok, többet tudok dolgozni, ergo sok sok $$$, amit rá tudok költeni a versenyautomra, ami hozná a sok sok kupát :)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr631664080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2010.01.13. 19:50:59

ma voltam csontkovácsnál (vagy hívjuk masszőrnek) a vállammal, csak megerősíteni tudom a leírtakat a hátaddal kapcsolatban.

hajrá.

Radirdrift 2010.01.15. 08:22:54

@Leslie_: Miért, veled mi történt???

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2010.01.27. 00:41:14

nincs a helyén és alig vettem észre. csak ahogy rosszabbodott :( de már alakul.
süti beállítások módosítása