Verdanapok

 2009.06.23. 10:06

Mult hét csütörtök du. 3ra kellett kivinnünk az autot tökölre, hogy ott átbeszéljük a rendezvény (verdanapok) programjait.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy pár gumit le is rugtunk-hogy teszteljük a kirakott pályát. Aztán átbeszéltük a többi fellépövel a show elemeit, egyeztettünk hogy tudunk együtt dolgozni. Este 10kor indultunk haza, meglehetősen kimerülten. Este még pár dolgot összepakoltunk itthon, hogy ne reggelre maradjon minden, de igy is sok minden maradt reggelre.

Péntek: reggel 6kor mentem az irodába a gumikat bepakolni a dobozosba, mert nekem 8-fél9re ki kellett érnem tökölre, ugyanis az adminos lányokat is én vittem (Betti, Tücsi). Ha már kint voltunk olyan korán, lemostuk az autot, felgumiztuk a felniket, felállitottuk a sátrat-amit kb 2perc mulva szét is szedtünk a szél miatt...  Baromi meleg volt egész nap, gyakorlatilag egész nap kánikula volt. Szekérékkel kimentünk tescoba egy kis grill kajáért, amit Balumaci jovoltábol ki is tudtunk sütögetni :)     Napközben taxiztunk, vip vendégeket vittünk, és jo sok gumit a halálba küldtünk.Utolso körben még vittem Paul Vlasblom-ot pár kört a pályán, akinek nagyon tetszett az auto mozgása, és kiemelten dicsérte a szögeket, amikben megyek. Ennél nagyobb dicséret a Olaf Commijs-tol érkezett, aki nem hitte el hogy csak széria motorerővel rendelkezik az autom, mert lényegesen nagyobb füsttel mentem mint ő a szépséges R34-esével  :o)

Délután a TEAM DRIFT betétfutamon Lakyboy, és Szekér Peti volt a társam, 3-an olyan szépet sikerült autóznunk, (magunk mögé utasítva PAul Vlasblomot, és a többi külföldit) hogy meg is nyertük a futamot!!!

Este felkészültünk Mézivel és Lakyval a lángshow-ra. Egyeztettük a többi fellépővel a koreográfiát, és éjfélkor nekivágtunk. Sajnos csak néhány 100 néző maradt csak, de ezt a péntek éjféli kezdés számlájáta irtuk. Nagyon jol tudtunk együtt dolgozni a motorosokkal : Mikeboy, Kofci, Töki, illetve a lángos Hesztia csapattal, és a capuiera-s srácokkal.  Már csak egy cb-s headset hiányzott a menet közbeni finomitáshoz, mert a sötétben még a szemkontaktust sem működött.  :))    Hajnal fél 3 kor indultunk haza, hulla fáradtan. Én a SKYLINE-al mentem haza lábon, ugyanis masnap ugye Kerényiék esküvőjén versenyautos felvonulást tartottunk. Vicces volt végigmenni a városon éjjel, és figyelni a fáradt autosok meglepett arcát az auto látványátol.

Szombat:

Reggel ismét fáradtan ébredtünk, hisz ugye hajnalban értünk haza. Egyböl rohantunk a polusba még egy inget vásárolni, és mivel az ötöst kint hagytam tökölön, a SKYLINE-al kellett menni :)))    Utana itthon kipucoltam a versenyautot, mert ugye öltönyben fogok ülni benne. Sajnos elkezdett esni az eső...igy még ovatosabban kellett menni, mert a vizes uton állandoan keresztbe akart menni az auto, de szerencsére megfelelően ellenkormányoztam ! Megérkeztünk a Gellért térhez, a versenyautókkal beparkotlunk a házasságkötő terem elé: Laky, Ádám, és jómagam. Ancsi és Ádám nagyon szép pár, jól mutattak cifragúnyában a versenyautó mellett :)

MEgindult a felvonulás... én nyomtam egy kis burnout-ot, meg durrogtattam 1-et, aztán szépen beálltam a konvojba, és

30km/h sebességgel csorogtunk, amikor minden átmenet nélkül egyszer csak leállt az autó :(((   Szerencsére Szekéréknél volt egy vonókötél, így nem akadályoztam túlságosan a menetet. Felkapaszkodtam az audira, és elhúzott egészen a hármashatár hegy tetejéig, ahol a vacsora, és a lagzi volt. Kicsit flusztrált a dolog hogy mi történhett az autóval, de mivel ez a nap nem rólam szólt, így kb xartam rá, leparkoltam az autóval az étterem parkolójában, és nekivágtunk a mulatságnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baromi jól sikerült az esküvő, hihetetlen jó hangulat kerekedett, és ezt az eső sem tudta elrontatni!!! Az volt a legjobb, hogy minden ember, egy hangulatszinten volt, bárkihez is mentem oda. A vacsora után Géza barátunk rögtönzött nekünk egy kis Hungária koncertet, majd hajnalig táncoltunk a klasszik magyar disco vonalon :)

Hogy a hangulatszintet jellemezzem, egy gyors story: Hajnal 4-5között indultunk haza, fater vezetett amikor az erdei szakaszon átsétált előttünk két vaddisznó. Én feltéptem az ajtót, hogy kiszálok és a "lakkcipőmmel" picsánrugom őket :))))   Szerencsére visszahúztak az autóba, és nem történt meg az esemény, mert lehet hogy ők nem vették volna poénnak :)))

Vasárnap du. 1kor felébredve, kímélő reggeli után kimentünk tökölre megnézni a többi versenyzőtársunkat (mivel ugye a skyline fent maradt az étteremben) és drukkoltunk nekik. Aztán szépen összepakoltunk sátrat, felniket stb, majd megindultam az ötössel+trélerrel a hármashatár hegyre az autóért. A helyszínen próbáltuk beindítani az autót, de szikra van, benzinnyomást érezni a csövekben, mégsem jut el az égéstérig az üzemanyag :(    Feltoltuk a trélerre (másnaposan próbáld ki egyszer) majd hazahuztuk.

Mondanom sem kell, hétfőn hajnalban úgy néztem ki mint akit agyonvert egy hadsereg...

Hétfőn de. otthon pihentem, majd du. beugrottam Dénes Mikihez, ahol ők már Csabberral félig kiszedték a Hachi motorját. A kiemelésben tudtam nekik segíteni, mert ők már mindent lekötöttek. Beraktuk a buszba a motort, amit ma Miki elvisz a szerelőjéhez - reméljük nincs nagy baja!!!  Este aztán átjöttek páran, és megnéztük a tavalyi Drift évad összefoglaló DVD-jét. Jó volt újra átélni a képsorokat, és kielemezni egymás hibáit, és átbeszélni a többiek vezetési stílusát. 

 

A zúzós hétvége után egy kemény hét vár rám, ugyanis a héten az irodai munka mellett a SKYLINE-t is be kell indítanom, meg felkészülni a hétvégi kakucsra...

Ilyen kimerült pillanatokban sokszor elgondolkozom, hogy miért nem a sakk-ot választottam hobbinak, mert akkor a legnagyobb problémám kb az lenne, hogy: jaj, elkopott a paraszt feje :)    De aztán meglátok egy felnit, vagy egy autó alkatrészt, és újra megveszek :)

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr961202776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darti · http://www.darti.hu 2009.07.03. 22:07:02

Na mire megtaláltam a comment mezőt, addigra lehidaltam:)

Nagyon jó kis móka lehetett az esküvő akkor, az ső meg... Nos aznap én is esküvőn voltam, és ott is esett, és ott sem számított:)

A fotók amúgy iszonyat jók lettek, és gratulálok a kupához!!
süti beállítások módosítása