Kalocsai hétvége

 2009.06.17. 07:57

Péntek délben megindultunk 3versenyzőtársammal Kalocsára a 3napos repülőnapra.

Lakyboy-Dénes Miki-Sircsak és jomagam válllaltuk az egész hétvégés programot. A repültőtérre érkezve péntek délután egy kicsit szorakoztunk autocserével, pályaépitéssel és a helyi vidámpark felfedezésével töltöttük az időt, némi jim beam segitségével :)

Aztán 22ora után megkerestük a szállásunkat ami a régi szoc. üdülőkhöz hasonlitott... kosz, zuhanyzohiány, igénytelenség... gyorsba kerestünk egy másikat ami 23 ora környékén nem tul egyszerű feladat, de megoldottuk.

Masnap reggel mi gumizással kezdtünk, Laky meg sajnos szereléssel. Ugyanis pénteken eltépte a kompresszor az ékszijat. sikerült szerezniük a közeli településről (3.ra) megfelelő méretet, de rájöttek hogy kicsit ferdén fut a szij, igy mindig el is fogja tépni.

Igy levették a meghajtást, és az ötösöm computerének köszönhetően szivoként üzemelt az auto.

De nem ért véget a story: Mikinek sajnos odalett a s2000 motorja :((( Ugy néz ki csapágyas lett, de még nem szedték szét - remélem nincs nagy baja és nem kényszerül emiatt feladni a bajnokságot!

A repülőnapra kilátogatok előszeretettel vették igénybe a drift taxi szolgáltatást, javarészt a legtöbb ember a skyline-al szeretett volna menni, amit a gumik nagymértékű kopása miatt elég nehezen tudtam kiszolgálni. Esténként jot buliztunk a srácokkal. Az ilyen hétvégék iszonyat komoly hangulatszintet képviselnek. Mindenki elengedheti magát, senkin sincs nyomás, csak az élményautozás és a szorakozásé a főszerep. Jo érzéssel ,de baromi faradtan indultunk haza, mindenkit feltöltött ez a hétvége.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr961190261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása