welcome home :)

 2009.05.13. 23:33

Hogy mire utal a cim??? Ujra itthon a SKYLINE!!!

De ezt egy fél napos munka előzte meg Tominál, kozben meg egy kis "cigi" :)

A GL szemek beszerzése nem megy egyik naprol a masikra, igy atmeneti megoldast talaltam ki. Az autot összerakjuk a gyari futomualkatrészekkel, belőjük hozza a lehetö legjobban a futomüvet, és hétvégén tesztelek vele, illetve szokom az autot.

Ugyanis hétvégén van GÉZA-01, azaz Kalbantner Géza autos szulinapja, pontosabban most unnepli a 20 évfordulot, hogy versenyzik!!!

Ennek örömére egy kis zartkoru jamboree-t rendez Visontan, ahova meghivta a barataid, legkedvesebb versenyzotársait. Lent lesznek Szekeresék, Csabber, Lakyboy, Zora, Kerényi, Adorjan, Dénes Miki, Puci stb stb stb...

Ugyhogy a jokedv és a hangulat garantált!!!

Holnap reggel mar csak a futomuveshez kell mennem, ahol végre beallitunk rendesen mindent. Igy most az autot a gyari lengokarokkal, és a lehető legnagyobb kormanyszoggel tudom probalgatni.

Kozben meg intézem a szukséges alkatrészeket, Tomi meg gyartja a durva lengőkarokat.

Viszlát :)

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr831120383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása