Rise kedd

 2009.06.24. 13:38

Tegnap meghívást kaptam a RISE FM.-stúdiójába, egy rövid riport erejéig.

Rácz Zsuzsival beszélgettem egy 10 percet, ami annyira jól alakult, hogy gyakorlatilag meg sem kell vágni, azt mondták jó riportalany vagyok :@)

Kérdeztek egy kicsit hogyan alakult ki nálam a sport szeretete, miről szól a sport, kiemeltük kicsit a biztonsági előírásokat, és a végén ajánlottam kicsit a kakucsi versenyhétvégét.

A riportot a RISE FM péntek de 8-10 között (elvileg még ma megtudom a pontos időpontot) adják le, 3 részletben. Ezúton is köszönöm a lehetőséget!

Aztán vissza dolgozni, mert ugye azt is kell... du 5kor átjött Csabber, kicsit később Dénes Miki, és Gondos Tomi. Kicsit belebújtunk a "Skylinderbe" hogy miért nem indult be, és mi a bőrért durrog be magas fordulaton.

Az indítás egy perc alatt megoldódott, ugyanis kiment az injektorok 10A-biztosítéka...de ez legyen a legnagyobb bajom.

Tomi kocsijából áthoztuk a gyújtás modult, kiszedtük az üzemanyag szűrőt, kiszedtük az aktív szénszűrőt, plusz testpontokat adtunk a motornak, de semmi...  Este pár angol driftes/skyline-os forumra is írtunk, hátha...

Egyenlőre még rejtély fedi a megoldást, de nem adjuk fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr831205580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leslie_ · http://driftgarage.blog.hu 2009.07.24. 06:14:03

Johnny, 1 hónap eltelt, mi van a szavakkal? :) egy naplót is vezetni kell ám, nemcsak egy kocsit.

figyelünk haver! :)

Supra7M 2009.08.12. 09:40:59

Mi Van??? Mi Van??? Mi van??? :)
süti beállítások módosítása