carstylingos szombat-vasarnap

 2009.04.12. 21:17

Mindkét nap kint voltunk a Carstyling rendezvényen, a Hungexpo teruletén.

Nagyon sok ember van kint, az élelmesebbek már reggel elfoglalják a drift palya melletti lelaton a jobb helyeket, mert a bemutatok alkalmaval szinte kiurulnek a pavilonok, mindenki minket akar :)))

A bemutokat Dénes Miki, Szántay Roli, és jomagam biztositjuk a hazai mezonybol, mig a pavilonban, a drifter standon Kerényi Ádám, Kurucz Ádi, Toth Zoli, Mészáros Zsolti, Levota Sanya, Zichermann Zsolt kocsija van kiallitva.

Rajtunk kivul ( nem véletlen irom igy) jelen van a 3 tagu ír csapat is, a mar latott gepjarmuvekkel. A legszolidabb megfogalmazás az, hogy ök a showt, mi pedig a tudást hirdetjuk.

Nagyon szimpatikus, kozvetlen formák, csak sajnos "sportszakmailag" nagyon sokat kellene még fejlődük. Teljesen elfogadott latvany, hogy a palyat, amit ok raknak ki, minden, de tényleg minden bolyat felboritanak, hosszu metereken keresztul orrtoloban mennek, indokolatlanul beforognak... 

Ellenben gondosan megirt, néhol tenyleg latvanyos koreografiaval, teljes kiszolgaloszemélyzettel rendelkeznek.

És tényleg nagyon kozvetlenek, Buttsy pl a nap végén odaadta a Toyota Soraert, egy pár kör erejéig :)

A Drifter.hu csapata nagyon sok munkát tett bele a kiallitasba, mi pedig mindent megtettunk, hogy kiszolgaljuk kozonséget, a visszejelzésekből itélve, sikeresen :)

A kis bömbim -azaz izé volt bömbim :((( - kifogastalanul birja (mint mindig) a strapát, ellenben az írek autoi sorra mondjak fel a szolgalatot :(

Napközben Ádám és jomagam riportot adtunk egy máltai forgatocsoportnak ,akiket ugy néz ki lenyügöztünk, mert imádták a produkcionkat, teljesitményunket!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://radirdrift.blog.hu/api/trackback/id/tr831061536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása